Nättrollz!

The independent game publisher

Galleri

Vi har många fler kunder men här hittar du ett urval av arbeten vi gjort. En del har vi producerat själva men merparten har vi hjälpt andra med att ta fram prototyper eller små upplagor. Oftast handlar det om att ta fram komponenter men vi kan hjälpa till med design, illustrationer och grafisk layout. Längst ner om varje spel står det vad vi har producerat åt dem samt länkar om spelet.

Nättrollz!

av Mattias Dristig

Det här är spelet som alla internetkrigare har väntat på! Det är också spelet för alla oss som konstaterat att tjafs på internet inte leder någon vart. Sedan var det det där med bilder på gulliga kattungar... bevisligen är det den högsta formen av terapi i en tid då folk filmar sig själva med mobilkamera mer än världen omkring oss. 


NätTrollz! är ett partykortspel för ca 2 till 4 spelare (man kan vara fler men då minskas valmöjligheterna något) från 10 år. Vuxna som spelar med sina ungdomar kan ha roligt redan före spel, genom ett prat om vikten av källkritik, internetmobbing och hur allt på internet inte nödvändigt behöver vara sant. Statistiskt sett roas 3 av 10 ungdomar av en sådan spelstart [Källa: Alternativ media]. 


Som spelare axlar du rollen som ett nättroll med ett enda syfte – vinn eller förstör så många diskussionstrådar som möjligt på just din sociala internetplattform. Vilken plattform kan ni bestämma tillsammans [Hey! Om ni är oense så heter den VildNet.nu].


Nättrollz! har använt sig av Game Prototypers följande komponenter för sina tidiga prototyper:

  • Custom cards i bridge storlek
  • Custom regelhäfte


Läs mer om Mattias Dristig och Nättrollz!


Vildhallon

Nättrollz kickstarter
Godkänd för F-skatt


info@gameprototyper.com